Kylmäsavustettu kirjolohi on kuningastuotteemme. Se kruunaa herkkuhetken niin arjessa kuin juhlassa. Lue lisää »

Suolaamme kalan perinteisin menetelmin merisuolalla ja savustamme kiireettömästi aidolla leppäsavulla.
Raaka-aineena käytämme tuoretta korkealaatuista suomalaista tai ruotsalaista kirjolohta.
Kirjolohifileestä voit itse leikata juuri sinulle sopivia palasia.

Pakkaamme kylmäsavustetut kirjolohifileet tyhjiöpakkauksiin.

Säilytä tuotetta +0 – +3 Celsius-asteessa tuotteesta löytyvään päivämäärään asti. Herkuttele avattu tuote kolmen päivän kuluessa.
Avaamatonta tyhjiöpakkausta voit säilyttää vähintään -18 Celsius-asteen pakastelämpötilassa kolme kuukautta. Sulata tuote yön yli jaakaapissa, joilloin sen laatu säilyy tuoreen veroisena.